Boka din affärsresa online

Att boka din affärsresa själv behöver inte ta lång tid eller vara speciellt svårt. Du besparar också ditt företag onödiga utgifter. Väljer du en bra sökmotor får du upp de allra flesta flygresor som finns tillgängliga. Denna länk tar dig vidare till en söksida som har ett mål – att hitta de bästa biljetterna till dig.

Köp rätt typ av biljett

Något att tänka på innan du köper din biljett är att du köper en som passar dig och ditt behov. Ska du resa på ett möte som du inte vet exakt när det slutar, behöver du troligtvis investera i en businessbiljett som du kan boka om utan kostnad.

Det som du också bör kolla lite extra på är om den aktuella flygningen går via en eller flera andra flygplatser. Många gånger är det billigare om du har flera mellanlandningar, men frågan är om du har tid?

På flygplatsen

Det bästa tipset är att du är ute i god tid när du ska till flygplatsen så att du inte behöver stressa. Tänk på att det kan ta lång tid i säkerhetskontrollen och förbered dig därför på vilka regler som gäller. Är du inte ute och flyger så ofta kan det vara bra med några tips som gör att din resa blir så bra som möjligt.